10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram

Organiser dine smykker med lækkert bolig tilbehør

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Som kvinde er det altid rart at kunne have styr på sine sager, der i blandt sine smykker. Jeg er ikke en person, som går med smykker særlig ofte eller har særlig mange af dem. Dog vil jeg meget gerne til, at gøre det noget mere og derfor er en af de ting, jeg kommer til at ønske mig i år, nogle flere flotte smykker. Jeg har kun et par enkelte ringe jeg er glade for og måske et sæt øreringe, derfor føler jeg det er et must til årets ønskeseddel.

Men i hvert fald så kunne jeg forestille mig, at rigtig mange af jer har masser af smykker I gerne vil have styr på. Derfor har jeg fundet nogle smykkeskrin/opbevarings løsninger, som vil gøre det let for dig at organiser dine smykker.

Organiser dine smykker

1 Nomess CPH Clear Box//2 Menu Jewellery Box//3 Normann Copenhagen Brilliant Box//4 Ferm Living Treasure Diamond//5 Normann Copenhagen Flip Mirror//6 Hay Bits & Bobs//7 Nur Tray

Her hjemme bruger jeg selv den smukke jewellery box fra Menu på badeværelset. Og selvom jeg ikke har så mange smykker, som jeg bruger tit, så bliver den alligevel fyldt op. Dog er meget af det “left overs” fra da jeg købte smykker i H&M og Pieces, det sker ikke længere.

Derudover var jeg så heldig at finde den fine treasure diamong fra Fermliving på et loppemarked, som pynter fint i stuen. Og de simple bits & bobs bruger jeg diverse kontor dimser. Det hele kan selvfølgelig bruges til smykker uden problemer.

Personligt synes jeg det er rigtig fint, at man kan se de smykker man har, både for at have et overblik og let kan tage stilling til hvad man skal have på, men de pynter jo også så fint, så det kan man lige så godt bruge i indretningen også.

Hvordan har du dine smykker opbevaret?

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Mine smykker ligger i en kæmpe pærevælling i en stor fletskål og jeg er så træt af det. Jeg kunne godt tænke mig et eller andet form for stativ de kunne hænge på, så jeg bedre kan danne mig et overblik over dem – men sådan et falder jo ikke bare ned fra himlen haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det kan jeg godt forstå, det er rart at have et overblik over tingene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint <3, er ret vild med nr.2 og nr.5 .. De ville passe fint på mit lille makeup bord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Så skal du da bare have købt en eller dem begge? 🙂 De er virkelig også fine. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram