6 fine tekstiler til hjemmet - lidt på budget og lidt luksus

Opdatering på avocado planten – en kæmpe på 70 cm.

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I søndags hentede vi planterne hjem, som blev passet hos min mor. Selvom det bare er planter, så elsker jeg virkelig at se dem vokse og blive smukke og sunde. Så da jeg fik min avocado plante hjem, som også var meget stor inden den kom på “ferie”, så er den virkelig blevet stor nu.

Det er ikke vildt længe siden at den fik rødder i et lille glas og nu er den hele 70 cm. fra sten til top! Det er vanvittigt! Nu har den også fået en ny plads i hjemmet, da den simpelthen ikke kan stå i vindueskarmen mere.

Vil du have tips til at lave din egen avocado plante, så har jeg delt nogle tips og tricks til at lykkedes med sin egen avocado plante.

AVOCADO PLANTEN NUavocado planteLammeskindet er fra Nordic Deco og modtaget som en gave//Normann Copenhagen Block table//Verner Panton Flowerpot//Louise Roe City light//Moebe ramme//I Love My Type plakat og ramme//Ferm Living plante stativ//Hay Flowerpot

avocado træAVOCADO PLANTEN FØR
Avocado planter

Sådan så den fine lille plante ud d. 22 marts i år. Jeg gik i gang med avocado projektet i slut januar, så nu er min plante kun 6 måneder gammel og allerede 70 cm. høj. Personligt synes jeg det er ret imponerende at man selv kan lave sådan et smukt træ. Jeg glæder mig virkelig til at den bliver stor nok til at stå på gulvet og forhåbentligt fylde helt op til loftet. Gad vide hvordan den ser ud om bare 6 måneder mere? 140 cm høj måske?? Jeg krydser fingre.

Skulle du i mellem tiden have lyst til at lave dit eget avocado træ, så deler jeg tips og tricks lige her.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

 • Matilde

  Hej.
  Inspirerende blog du har! Jeg er selv stor fan af grønne planter.
  Jeg har selv gang i et projekt med en avocadosten lige nu, og den er også blevet er stort fint træ – men jeg døjer helt vildt med bananfluer omkring den, har du haft problemer med det, og/eller har du en idé til, hvad jeg kan gøre for at bekæmpe dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak 🙂
   Sjovt du nævner det, for det problem har jeg også. Har egentligt ikke tænkt over det imens jeg skrev indlægget. Men jeg gør egentligt ikke så meget udover at fjerne dem der er, når jeg kigger til planten. Den anden dag fandt jeg en masse æg på bladene, om det var lus eller bananfluer ved jeg ikke. Men der tørrede jeg alle bladene over, så de kom væk. Og nu er der ikke så mange igen. Så tror bare det skal holdes nede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du beskåret din plante, eller har du bare ladet den vokse? Det er så forskelligt hvad folk siger man skal gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hvorfor bliver mine blade brune

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Jette.
   Det kan fordi bladene bliver brændt af. Jeg har oplevet det hvis mine planter har stået for tæt på brændeovnen eller radiatoren.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 fine tekstiler til hjemmet - lidt på budget og lidt luksus