Spar 20 % på Y-stolen

Om at være planteavler og plantemor

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Planteavler Pilea Monstera PlanteelskerJeg knuselsker den her plantetrend! Det er simpelthen så hyggeligt med en masse planter i lejligheden! Og selvom trenden nok forsvinder igen på et tidspunkt, så vil jeg blive ved med at have alle de skønne planter. Planter giver sådan en skøn stemning i rummet og så er jeg er gået hen og blevet planteavler! Ja, det kalder jeg mig selv lige for tiden. Jeg har allerede fremavlet en Pilea plante til min mor, som faktisk blev rimelig stor.

Nu er jeg så igang med at pleje disse små skud fra min store Pilea plante. Det er så hyggeligt, jeg går og kigger til dem hver dag, og det er altså ret sjovt at se, at de vokser. Nu lyder det lidt som om, at jeg kigger på dem hele tiden og afventer en reaktion fra dem, men det gør jeg ikke, haha :D.

Udover at have fremavlet 1 succesfuld Pilea plante og forhåbentligt 3 mere. Så har jeg delt min Monstera Deliciosa til to store planter, den vokser helt vildt. Førhen så den således ud. Ja man kan næsten ikke se at den er blevet delt, udover at den ikke hænger så meget mere. Jeg er i hvertfald rigtig glad for mine nu 2 Monstera planter.

Udover at være en nyudsprunget planteavler, så er jeg også en ret bekymret plantemor. Mads og jeg skal som bekendt til København her fredag til søndag. Det betyder, at der går 1 hel dag og 2 halve, hvor jeg ikke kan passe dem og give dem vand. Især for de små Pilea planter er jeg ret bekymret, for de skal ikke tø ud et sekund for meget og så er de døde. Så planen er, at de får en god skvis vand fredag morgen, og så skal de stå et sted hvor de ikke får for meget sol, men heller ikke for lidt. Når vi så kommer hjem søndag aften, kan de få lidt vand igen. Så håber jeg og krydser fingre for at de overlever.

Okay, jeg lyder lidt besat i dette indlæg. Men altså passion er en ret vigtig egenskab, og er selv overbevist om, at jeg besidder denne egenskab. I hvertfald indenfor indretning og nu planter.

Er du også besat af planter, kan du se en masse skønne indlæg om dem her: 5 planter du skal eje i 2015, 6 planter du ikke lige slår ihjel, New in – poster, rammer og plante, Monstera DeliciosaIndretning med planter, My favorit flowerpots – Hay flowerpotSkønne planter og Indretning med metaller og planter.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

 • Haha, ja man kan blive helt chokeret over sin egen entusiasme. Den anden dag tog jeg mig selv i at stå og juble, da jeg så en fin lille ny blomst på mit elskede citrontræ. Jublen blev dog hurtigt til ængstelse, for jeg har jo ikke nogen bier. Hvordan fungerer planter overhovedet uden bier?! :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det kan man! Hahahah 😀 Hvor sjovt! Jamen blomster kan vel godt bestøve sig selv? Gør bier det ikke bare lettere for dem? 😛 I dont know! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt jeg har præcis været igang med det samme med min pilea plante, de så fine… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ej hvor hyggeligt! Det er virkelig også bare berigende at kunne lave sine egne planter, i stedet for at købe dem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annia

  Undskyld kommentaren til et ret gammelt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på Y-stolen