Plante plakater #3

Om at være en ægte krejler

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

mig og rc

Bloggen og jeg har igen været så heldige at komme på Bolig Magasinets hjemmeside. De fortæller om 3 historier om overraskende fund på loppemarkeder. En af historierne er min, hvilket jeg er yderst glad og beæret over. Ifølge dem så er jeg en ægte krejler, hvilket er en titel jeg faktisk er rigtig glad for at få. Jeg har aldrig selv betragtet mig som en krejler, men jeg har da efterhånden opstøvet mig et par tricks, når jeg går på loppemarkeder. Du kan læse de tre krejleres historier lige her.

Derudover kan du også læse om Mit livs fund, som er den artikel ovenstående historie udspringer fra.

Rasmus Warnke Nørregaard

En anden medvirkende i artiklen er Rasmus Warnke Nørregaard, som står bag virksomheden Everclassic. Han fandt denne smukke Arne Jacobsen standerlampe til 100 kr., hvor værdien af den er 12.000 kr. Et ret så vildt fund! 🙂

Læs hele artiklen her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plante plakater #3