6 gyldne lamper til budget priser og 25 %

Om at være 100 % tilfreds

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

blomster Indretning

Kender I den følelse om at være 100 % tilfreds med noget? Om det er indretning, en opgave eller et outfit, er sådan set underordnet. Jeg er rigtig glad for at bo i den lejlighed vi gør lige nu. Der er rigtig mange gode ting ved lejligheden, men også nogle ret trælse. Eks. det larmer altid når man åbner døren/vinduet i stuen ud til altanen, badeværelset er forholdsvis lille og en ret vigtig ting, i forhold til at jeg er blogger er, at det eneste rum hvor der er et perfekt lys til at tage billeder er stuen. I de andre rum bliver billederne næsten altid grumset.

Farver og eleganceGyldne metaller

I det sidste stykke tid er disse ting begyndt at betyde lidt mere, og derfor irriterer disse også en del mere end før. Jeg har også en behov for at komme ned til jorden og få en have og lidt mere plads til at boltre sig på. Derfor er vi også på udkig efter noget andet. Hvilket godt kan sætte sommerfugle i maven. Jeg synes det er så hyggeligt at flytte og det bedste er bare når man skal indrette sig. Men hvornår vi finder noget andet ved jeg ikke, men vi leder.

Søndag

Hvis jeg tager et kig på hele lejligheden, så er dette hjørne faktisk det eneste hjørne, hvor jeg er 100 % tilfreds. Også selvom jeg laver lidt om, tilføjer eller fjerne elementer. Så har jeg hele vejen igennem været tilfreds og virkelig glad for hjørnet hver eneste gang. Sådan ville jeg gerne have det med hele lejligheden, men der er bare stadig elementer der ikke lige spiller helt sammen. Det hænger også sammen med at der stadig mangler nogle ting, som der, fra min side, ikke er penge til.

Men nok om det. Se lige de smukke blomster, deres farver er bare så flotte, og så spiller de bare så godt sammen med Etch stagen fra Tom Dixon i messing. Jeg er vild med det! Se gerne hjørnet sådan som det så ud før lige her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 gyldne lamper til budget priser og 25 %