De bedste indlæg fra 2015

Nytårsbordet og glimt fra julen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så kom vi ellers både på den anden side af julen og nytåret. Jeg synes altid det er lidt vemodigt, at skulle vinke farvel til julen og specielt ferien. Men nu er vi igang med et nyt år, hvilket betyder nye oplevelser og nye muligheder.

I julen valgte jeg ikke at tænke over bloggen, for jeg ville bare holde fri. Det er virkelig rart ikke altid skulle bekymre sig om hvad der skal på bloggen og hvordan I tager imod det. Men når det så er sagt, så er jeg også glad for at være tilbage igen! Der kommer masser af spændende indlæg til jer i det nye år. Har I nogle ønsker eller brug for tips og råd, så skriv endelig til mig. Så fikser jeg nogle indlæg sammen om det I vil have.

Når men inden vi kom ind i det nye år, lovede jeg at vise jer mit nytårsbord. Jeg brugte nok 3 timer på at lave det og jeg hyggede mig noget så gevaldigt! Så jeg håber I kan lide det, jeg var i hvert fald godt tilfreds.

Nytårsbordet
BorddækningBorddækningPynt– Hvad synes I om det? –

Produkter anvendt til borddækningen: Kähler Hammershøi ø 19 cm//Royal Copenhagen musselmalet halvblonde//By Lassen kubus//Lyngby Porcelæn vaser//Raadvad bestik lilje

Derudover så får I også nogle af de billeder jeg har taget og lagt op på min Instagram profil @chalottekruse. Det kunne jeg lige så godt dele i samme omgang, da julen jo er ovre og det fleste af jer, nok gerne vil videre i teksten.

Glimt fra julen instagram billederI løbet af december lavede jeg, til og fra mærker til jeres julegaver, jeg håber nogle af jer har brugt dem. Då fik jeg lavet en fin kalenderlys dekoration, hvor jeg gav nogle tips til sådan en herlighed. Jeg fik den bedste gave af min søde kæreste, en string pocket reol, som  vi nu har hængt op i køkkenet. Og så fik jeg købt en masse flot pynt til nytårsbordet. Derudover har jeg brugt en masse tid sammen med min skønne familie. Så alt i alt har det været en skønt jul og jeg glæder mig allerede til næste år.

Hvordan har jeres jul været?

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste indlæg fra 2015