10 budget venlige urtepotteskjulere

Nyt nyt nyt – Perler på snor og andre gode sager

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Perler på snorNyt nyt nytBomuldsgrenLyngby vase//Tom Dixon Ecth//Treasure Diamond Ferm Living//Hexagon stor Ferm Living//Plant stand Ferm Living

I dag har jeg haft studiedag, og derfor masser af tid til at lave de ting jeg vil. Jeg blev færdig med mine lektier kl 9, og så kunne resten af dagen bruges på lige hvad det skulle være. Så jeg tog i fitness og derefter var jeg ude og shoppe lidt.

Først og fremmest fik jeg købt en ny vinterjakke, hvilket var tiltrængt. Derudover fik jeg købt nogle hyggelige sager, som jeg skal bruge lidt tid på i efterårsferien, og så får I dem selvfølgelig at se her på bloggen. Ydermere fik jeg købt denne lækre plante, som I kan se på billederne og en smuk bomuldsgren, som jeg længe har ledt efter. Planten hedder perler på snor i daglig tale, dens “rigtige” navn er Senecio herreanus.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 budget venlige urtepotteskjulere