Fik drømmejobbet i hus og bloggen blev tilsidesat

Ny blog, ny virksomhed, nyt eventyr – Decor Studio

Det føles helt uvirkeligt, at skulle skrive det her på min gamle blog. Samtidig med at det er så fantastisk og faktisk også lidt trist. For det her bliver nok det sidste indlæg på denne blog, medmindre jeg lige skal minde jer om at følge med på den nye. Jeg har taget en vild beslutning, for jeg har faktisk sagt min gode og stabile job op hos Bloomingville, for at forfølge min drøm – at blive selvstændig interiør stylist i min nye virksomhed Decor Studio.

Jeg tilbyder indretning for private og hos erhverv, styling af billeder, events, messestande mm. og konceptudvikling af butikker og messestande. Derudover kommer jeg selvfølgelig til at blogge igen. Åh hvilken fryd, for at blogge har jeg virkelig savnet. Selvom der er sket meget i de sidste to år, hvor jeg har været væk fra denne verden og det måske ikke er helt så brugt mere. Så glæder jeg mig så meget til at dele inspiration, indretningstips og alt hvad der ellers rører sig i denne verden. Så husk at følge med på min nye blog.

Jeg har stiftet Decor Studio med en brændende passion for at skabe inspirerende rum, smukke billeder og miljøer med sjæl. Der læggers vægt på kreative løsninger, personlighed, kombinationen af materialer og farver og især dine ønsker i en indretnings- eller stylingsopgave.

Jeg har også fået en ny facebookside og har ændret navnet på min instagram til decorstudiodk. Og så håber jeg selvfølgelig også at I vil følge med på Bloglovin, var du tidligere følgere af Living by CKK får du automatisk mine nye indlæg. Var du ikke så se lige at følge med derinde også.

Jeg glæder mig til at dele en masse spændende projekter og ideer med jer fremadrettet ovre på www.decorstudio.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik drømmejobbet i hus og bloggen blev tilsidesat