Loppefund - Treasure Diamond Ferm Living

Nu som Interiør Stylist

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Bolig indretningKøkkenSvane Køkkenet Indretning Bolig stylistInteriør stylistI dag har været en rigtig spændende og lærerig dag. I dag var nemlig første gang jeg skulle ud og style/indrette hos et par virksomheder alene. Jeg har før været med til at style hos virksomheder, det var dog da jeg var i praktik og derfor var jeg ikke ene om det.

Men det var jeg i dag og det var fedt! Først var jeg ude ved Svane Køkkenet i Holstebro, der lavede jeg denne opstilling I ser ovenfor. Derefter var jeg ved Botex Gardineksperten også i Holstebro, billederne derfra får I i morgen.

Hos Svane Køkkenet fik jeg lov til selv at vælge et køkken, og så gik jeg ellers bare i gang. Jeg fokuserede på at style det, så det lignede at det var i brug og hvis det var mit eget. Jeg er godt tilfreds med min styling, og så var det super fedt at prøve kræfter med det jeg altid har drømt om, nemlig at være interiør stylist.

Anledningen af disse stylinger kommer af, at jeg skal ud og holde et oplæg på messen boligdage, som kommer til Holstebro d. 26 – 27/9, her udstiller både Svane Køkkenet og Botex Gardineksperten. Så hvis har du lyst til at høre lidt om mig, min historie og nogle tips til styling af interiør, så kom og deltag i messen. Jeg holder mit oplæg kl 14.00 søndag d. 27/9 og derefter er jeg at finde på messen, hvor vi kan tage en snak, hvis der er nogle af jer der har lyst til det. Jeg synes selvfølgelig at det kunne være super fedt at møde nogle af jer, så jeg håber I kommer.

Og I kan få gratis billetter til messen, dog er vi lige ved at finde ud af hvordan det skal foregå, så jeg venter tilbage med informationer om dette snarest.

Vi har nu fundet en løsning til hvordan I kommer gratis ind. Læs mere om dette her.

Udover det vil jeg da lige høre hvad I siger til min styling? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Birte Kruse

  Hvor ser det godt ud. Et flot køkken. 🙂 Tillykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yelena

  Så flot Lotte, Tillykke med det, det ser rigtigt godt ud:) Det er fedt at du har fået frihed til at style som du vil:) Måde du låne dine egne pyntesager ud til butikken, eller er det noget de har købt specielt for anledningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Yelena 🙂 Ja det er mine egne ting, jeg har brugt i butikkerne. Men tog dem dog med hjem igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefund - Treasure Diamond Ferm Living