Etsy finds #2

Nordisk indretning – inspiration

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

nordisknordisk indretning indretning 1//2//3//4//5//6

Godmorgen derude. Jeg starter dagen ud med lidt nordisk inspiration til indretningen. Jeg er selv ret vild med stilen, og det er nok også den stil man ser mest af lige for tiden. Kan I lide stilen? 🙂

Nu vil jeg igang med min eksamens opgave, jeg håber virkelig at jeg når langt i den her uge. På fredag skal vi jo til København, og jeg glæder mig vildt meget. Så der bliver ikke lavet noget fra torsdag eftermiddag af og til mandag. Men tænker at det går alligevel. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy finds #2