Etsy finds #2

Nordisk indretning – inspiration

nordisknordisk indretning indretning 1//2//3//4//5//6

Godmorgen derude. Jeg starter dagen ud med lidt nordisk inspiration til indretningen. Jeg er selv ret vild med stilen, og det er nok også den stil man ser mest af lige for tiden. Kan I lide stilen? 🙂

Nu vil jeg igang med min eksamens opgave, jeg håber virkelig at jeg når langt i den her uge. På fredag skal vi jo til København, og jeg glæder mig vildt meget. Så der bliver ikke lavet noget fra torsdag eftermiddag af og til mandag. Men tænker at det går alligevel. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy finds #2