Om at hungre design og være på SU

New in – Søstrene Grene bord

Søstrene Grene bordI love my type Søstrene Grene bordEames gyngestol I dag tog jeg et hurtigt smut i Søstrene Grene, og til mit held var der en masse af de populære borde, som alle plejer at være vilde efter. Jeg købte straks et med hjem og synes at det passe så fint ved siden af min Eames gyngestol. Jeg er allerede vild med det fine lille Søstrene Grene bord.

Inden jeg gik ud for at handle, tænkte jeg faktisk, at jeg rigtig gerne ville have et nyt bord dertil, i stedet for den træstub, der stod der før. Så det var vist min heldige dag i dag. Og ikke nok med det, så var der billige blomster i Føtex. Skønt.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

10 kommentarer

 • Super fint! 😀

  Jeg købte også billige blomster i Føtex i dag – Som fejring af min afleverede hovedopgave. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ikke dårligt! Det skal også fejres, tillykke med det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker simpelthen det bord. Det er så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh har sukket lidt efter disse borde fra søstrene grene, håber lidt på at flytte hjemmefra engang til sommer, og jeg er sikker på, at de vil klæde min stue helt fint. Der ser ihvertfald super lækkert ud, der hos dig!

  Hopeless✈Wanderer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Du må da ud og have fat i et eller to så. De fylder ikke så meget, hvis de ikke bliver pakket ud. 🙂
   Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså så fine de borde. Jeg har længe gerne ville have et stort og et mellem, men jeg gider simpelthen ikke stå i kø i flere timer for at få dem, og sidst jeg var i Søstrene Grene fik jeg at vide at de nok ikke fik flere store borde hjem. Så det er træls 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Nej det gider jeg heller ikke, der var heldigvis ingen kø i dag. Og der var rigtig mange af dem, så det var også til min store overraskelse at de havde dem til salg igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holm

  Sikke et fint bord og det passer rigtig godt sammen med stolen. Er det en ægte Eames stol?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at hungre design og være på SU