Hjælp mig med min eksamens opgave

New in: Monstera deliciosa

PlanteMonstera deliciosaI weekenden fik jeg erhvervet mig denne skønne monstera deliciosa og jeg er vild med den. Den er ret stor og det ser faktisk ud til, at jeg kan lave to planter ud af den. Så det må jeg lige prøve, når jeg får tid til det. Planten er købt i Bilka til 100 kr. Og synes egentligt at det er en okay pris, nu når den er ret stor.

Er du lige så vild med plante trenden som jeg er. Så se hvilke planter du skal eje i 2015 her, og hvilke planter der godt kan tåle, at man måske kommer til at glemme dem en lille smule her.

I really love this plant monstera deliciosa, it is so pretty and decorative. If you want to see the popular plants you have to own in 2015 click here.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig med min eksamens opgave