Når en Monstera Deliciosa bliver til tre

Nedture ved moderne indretning

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Som du nok ved, så elsker jeg indretning, interiør og alt der følger med, ikke mindst at følge med i tidens tendenser. Men når man går op i moderne indretning, så er der faktisk også nogle knap så gode sider ved det, som jeg vil snakke lidt om i dag. Bemærk ironi kan forekomme.

Minimalistisk indretning
Jo jo det er meget pænt, men når jeg ejer rigtig mange ting, så har jeg jo ikke plads til det hele. Hvor skal jeg gøre af alt min l**t.

Minimalistisk indretningSå bliver det da ikke mere minimalistisk end dette billede ^

Indendørs vinduer
Lige så snart jeg tænker på indendørs vinduer, så tænker jeg også bare fedtede fingre. Specielt hvis man har børn, eller besøg af børn. Man kan jo ikke lave andet end at pusse de satans vinduer…

Indendørs vinduerDer er altså mange vinduer der skal pusses her^

Kaktusser
Hold da op hvor de kan stikke. Da jeg købte kaktussen nedenfor, fik jeg det for alvor at mærke. Jeg fik små kaktus splinter i min ene hånd og der var virkelig mange. Jeg kunne ikke få dem alle ud, og så siger ekspedienten, hvor jeg købte kaktussen, “Bare rolig de bliver opløst i huden, men der går altså lige et par dage hvor det gør ondt”. FEDT, tak for det.

kaktusJeg rører aldrig mere ved denne plante ^

Sort gulv/sorte møbler
Man kan jo ikke lave andet end at støvsuge og vaske gulv. Og har man sorte møbler, så som borde, kommoder eller skænke så er det samme problem. Jeg holder mig langt væk fra sorte møbler!

Sort gulv

Prøv lige og se alt det der skal gøres rent her, og nok hver dag hvis det skal se så pænt ud hele tiden.. ^

Økonomi
Hvis man skal holde sig opdateret og med på de nyeste trends, så går det altså en del ud over økonomien. Derudover så er design til boligen ofte ret dyrt. Så enten skal man arbejde røven ud af bukserne eller også skal man være født med en guldske i røven. Og når man er studerende så er det godt nok ikke nemt.. 

DesignDer er da ret mange ting på dette billede^, jeg gerne ville eje, men min økonomi siger nej tak.

Det var nogle af de ting, jeg godt kan være lidt træt af ved moderne indretning. Har du nogle at tilføje, så ville jeg elske at læse din menig. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

11 kommentarer

 • HAHA – jeg har præcis det problem med, at det minimalistiske er så skide moderne. Men hvor hunde har alle de mennesker i boligmagasinerne, deres daglige lort såsom tasker, nøgler og andet tingeltangel, der bare roder i løbet af dagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Lige præcis det jeg tænker! Det kan jo ikke lade sig gøre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig i det med sorte møbler. Vi havde på et tidspunkt en skænk i sort og man skulle seriøst tørre den af flere gange dagligt(!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Nemlig! Man kan se alt på de skide sorte møbler! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha jeg er fuldstændig enig i alle punkterne og genkender de problemer. Ulemperne ved hvide møbler, at snavs, ridser og støv kan ses og skal tit tørres af. Jesus Christ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det er rigtigt. Det er faktisk bedst hvis det er træmøbler, så kan ikke rigtig se det. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen til det med pengene! Flyttede ind på 101kvm med min kæreste sidste forår, og selvom vi elsker vores kæmpe lejlighed, så har det altså virkelig været dyrt at fylde den! Og det endda selvom vi har været faste kunder i IKEA, og har udnyttet hver en tænkelig rabat. Pyh… :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yelena

  Det er godt at du også kigger på de negative/upraktiske momenter i design og indretning. Vil gerne tilføje at minimalistisk indretning=dårligt akkustik… Godt indlæg Lotte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det er rigtigt, det kan også være ret træls. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvide møbler har fanden skabt :sweat_smile: snavs og ridser er næsten en selvfølge. Super godt blogindlæg og det sortfarvede træ (hvis det er det) giver et fedt look til rummet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja der er fordele og ulemper ved mange ting. Træ møbler er nok det bedste, i forhold til støv og snavs, der er det ikke så tydeligt 😀 Tusind tak, dejligt du kan lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en Monstera Deliciosa bliver til tre