Weekend inspiration til hjemmet

Mit drømme soveværelse

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

drømme soveværelse
hvidt og gråt
Stylizimo minimalistisk detaljerStylizimo Blog

En blog jeg er vild med er Stylizimo, hvad jeg er endnu mere vild med er bloggeren bag Stylizimo Nina Holst’s hjem. Det ligner bare en drøm! I dag vil jeg lige vise jer hendes smukke og virkelig stilrene soveværelse, det er seriøst mit drømme soveværelse! Elegant, feminint og minimalistisk.

Hvad synes I om soveværelset? 🙂 Og lige for at vise den virkelig vilde og smukke forvandling, så tag et kig på billedet fornede. Det er sådan Nina Holst’s soveværelse så ud før det lavede det om. De havde lige købt huset, hvilket betyder at hele huset har fået en tur. Så hvis du keder dig, så kan de med fordel tage forbi Nina’s blog og opdag et smukt hjem. 🙂

Førsoveværelse

I dag var det forresten første dag tilbage i skolen. Det er hårdt at være igang igen, men og skønt. Det hele foregår på engelsk, så det skal man lige vænne sig til. Ellers virker det til at blive en spændende, lærerig men også hård tid.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Hold da op – sikke en forandring! Man forestiller sig altid, at dem med de vildt lækre hjem også er dem, med perfekte udgangspunkter, men det beviser førbilledet jo meget godt, at ikke er tilfældet. Før de tog fat var det jo i bund og grund bare et helt almindelig, småkedeligt soveværelse. Meget opmuntrende hehe (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Lige præcis! Det handler bare om at være kreativ og at kunne se mulighederne. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend inspiration til hjemmet