New in - skønne gaver

Minimalistisk drømme bolig

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Tupa2tuvA-Ellos2tupa_Mustaovi_copyright Marja Wickman_k02TUVA_Haytupa_Mustaovi_copyright Marja WickmanTupatupa_BedroomTUVA_Tyo_huone2ikea_nipprig_k01tupa_Mustaovi_Byggmax

Musta Ovi

Kender I bloggen Musta Ovi? Hvis ikke så kan jeg fortælle jer, at I går glip af noget. Maja som står bag bloggen har simpelthen den lækreste bolig, som jeg gerne vil betegne som min drømme bolig. Boligen har nogle virkelig lækre elementer, som lige er noget for mig.

Både bloggen og boligen er super inspirerende og Maja deler ret ofte nogle flotte billeder af hendes hjem. Så tag lige et smut forbi hendes blog, I vil ikke blive skuffet.

Vil du have mere bolig inspiration så tag et kig forbi disse indlæg: Møbeldesigneres hjem, Hvidt og gråt perfektion, Lotta Agatons tidligere hjem, Smukke grå nuancer og sarte farver, En stemning af sommerhus og boho, 2 værelses med masser af charme og Køkken med et råt look – marmor og messing.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Super lækker bolig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så skønt med boliger, som går op med idéen om, at der skal dyre items til for at skabe et lækkert hjem! Okay, en del af tingene har helt sikkert fint labels, men meget af det er også bare IKEA, og det finder jeg altid langt mere inspirerende, end alt det dyre (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det har du helt ret i. Jeg elsker design, men elsker også de billige ting som ser super godt ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - skønne gaver