Stort tillykke til...

Minimalistisk bolig inspiration

MinimalistiskMinimalistiskMinimalistisk MinimalistiskJulen er allerede ovre, og synes egentligt at det er lidt trist. Men på den anden side så kan man se frem til foråret og det er jo også helt vildt skønt. Jeg håber I har haft en rigtig dejlig jul og får en vildt god nytårsaften i morgen.

I dag har jeg fundet lidt minimalistisk bolig inspiration til jer. Jeg er ret vild med det første billede, sådan måtte vores soveværelse godt se ud.

Jeg er godt klar over, at der ikke har været så meget aktivitet på bloggen, her i mellem jul og nytår. Jeg valgte lige at holde lidt fri fra den, og det har egentligt været rart ikke lige at skulle tænke på det. Men der går heller ikke mange dage, før jeg savner det igen. Så derfor vil jeg også vende stærkt tilbage i det nye år.

Til sidst vil jeg bare lige sige, tusind tak for året 2014, det har været skønt og bragt på mange nye muligheder og udfordringer. Jeg ser frem til et nyt år, forhåbenligt sammen med jer, og glæder mig også til at se mange nye ansigter.

Må I alle få et lykke bringende år. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stort tillykke til...