Planteplaneter og Air plants

Mine favorit AW nyheder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Aw nyheder

Ferm Living: Plantekasse//Square Rack//Daybed
Dan Isaac Wallin plakater for ViSSEVASSE
Nomess sakse
By Lassen: Kubus i messing//Fotokunst

Mange af jer har helt sikkert set mange af de lækre nyheder der kommer dette forår. Men det kan jo ikke skade at se dem igen. Så jeg har samlet nogle af mine yndlings som kommer dette efterår. Der er virkelig mange fine sager og man kan da hurtigt blive fattig, hvis man skal ud og investere i dem alle.

En af tingene som jeg er 100 % sikker på at jeg skal have er en af de flotte sakse fra Nomess. De andre lækre sager tror jeg hellere jeg må skrive på ønskelisten i stedet for selv at anskaffe dem. Hva siger I til de lækre nyheder? 🙂

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planteplaneter og Air plants