8 tips til styling af dine vindueskarme

Mine badeværelses favoritter #pæntmedpæntpå

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Noget jeg faktisk aldrig tror jeg har vist her på bloggen, er mine badeværelses favoritter. Hvilket både dækker over mindre interiør sager, skønhedsprodukter og smykker. Ikke fordi jeg skal til at gå over i anden genre, men altså de er nu nogle ret flotte ting, som fortjener at blive vist frem på bloggen og som alt sammen er med til at skabe et pænt badeværelse også selvom det skønhedsprodukter. For så længe det kommer i en pæn emballage, ja, så er jeg sgu solgt! Måske du også har det på denne måde?

Mine badeværelses favoritterEssie neglelakESSIE NEGLELAKKER
Jeg elsker, elsker, elsker Essie neglelakker. 1. De holder rigtig godt, uden at de er vildt irriterende at fjerne. 2 De er super smukke at have stående fremme. 3. Emballagen er lige i skabet! = jeg er solgt! Her ses min lille samling, som jeg håber bliver meget større en dag! Pssst i Normal kan man faktisk købe dem til 50 kr. frem for 100 kr. i en Matas butik. Selvfølgelig er udvalget ikke det samme og de nyeste er der heller ikke. Men alle disse er faktisk fra Normal butikker. Og så kan du faktisk også købe mange til 50 kr. lige her.

SMYKKER
Jeg er ikke en person som får med smykker hverdag, jeg ville gerne da det ser super godt ud, men så mange pæne smykker har jeg heller ikke. Så det bliver mere til fest. Den fine ring på første billede, er fra Pernille Corydon og en jeg har sukket efter længe. Den er så fin og kan justeres, så man udenom alt det bøvl med om den passer, når man bestiller den hjem fra nettet. Ellers elsker jeg også min marguerit ring, den bruger jeg næsten altid, og faktisk skal jeg være ærlig at sige, at jeg ikke er helt sikker hvor den er fra, men mener det er fra Lund Copenhagen.

Stilleben  SMYKKESKRIN
Mit smykke smykkeskrin er fra Menu og jeg elsker det. Desværre synes jeg ikke det kommer helt til sin magt, på den placering den har på badeværelset, men der er bare ikke så mange andre muligheder. Så glæder mig til vi kommer til det nye hus, hvor den forhåbentligt kan få en bedre plads.

NUR BAKKER
Jeg efterhånden en lille samling på hele 3 Nur bakker og jeg synes de er så fine. De er lette lige at flytte rundt på om kombinere, hvis der er behov for forandring. Derudover synes jeg de gør det så godt sammen i mit farverig stilleben på badeværelset. De skaber sådan en fin orden og struktur. Skønheds produkterPARFUMERNE
Jeg skal altid have nogle forskellige parfumer at vælge i mellem, har de fleste kvinder det ikke sådan? Nogle til fest andre til hverdag og nogle bare fordi de dufter godt. Mine favoritter lige pt. er Black Opium og Olympea, to vidt forskellige parfumer men begge vildt gode. Black Opium er meget sød og kraftig i duften og Olympea er frisk og en smule sød. Jeg er nu bedst til de søde parfumer.

Håndsæbe og bodylotioneSÆBE OG LOTION FRA JUHLDAL
Faktisk har jeg ikke brugt denne sæbe og bodylotion fra Juhldal i særlig længe og kendte dem heller ikke før Amaze præsenterede dem for mig. De er for det første super fine at se på og perfekt at stille på et badeværelse. Dernæst er produktet bare rigtig lækkert. Den er en lækker sæbe, som man kan mærke giver fugt til hunden også og lotionen giver en skøn blød hud. Derudover så er der ingen parfumer eller parabener i og så er det baseret på urter. Perfekt til en som mig, som helst køber sæbe og lotion uden parfumer.

Indlægget indeholder affiliate links

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 tips til styling af dine vindueskarme