Favoritter fra Playtype - SHY

Min DIY svæveramme i Bolig Magasinet

Boligmagasinet EucalyptusJeg fik en rigtig hyggelig besked fra en læser i dag, om at min DIY svæveramme var med i månedens udgave af Bolig Magasinet, med en henvisning til min blog. Og det er jo bare sådan noget som gør ens dag en del bedre. Så mig afsted på spring og ned og købe Bolig Magasinet, og sørme så så var der et lille hjørne med min DIY. Skøn måde at komme igang med dagen på! 🙂 I kan se mere til min svæveramme lige her.

Som jeg snakkede om tidligere i dag i dette indlæg, så har jeg været et smut i Vildbjerg, for at få ordnet en del praktiske ting. Udover at jeg lige var et smut ved tandlæge, hvor jeg ikke havde nogle huller (wuhuu), så var jeg også lige forbi den lokale blomster butik, hvor jeg købte disse fine eucalyptus grene, bare fordi at dagen i dag er skøn. Faktisk er min søde kæreste i øjeblikket i køkkenet for at lave aftensmad. SKØNT! 😀 Dagen i dag er bare fantastisk!

Håber også I har haft en rigtig dejlig dag, og nydt det skønne solskin. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Playtype - SHY