Hverdagens lykkestunder

Messing – en trend der bliver ved

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Der er bare nogle trends som bliver ved med at hænge ved. Planter har vi haft gang i ret lang tid efterhånden og messing trenden bliver også bare ved. Kobber var det første metal som kom på banen i denne omgang og efter en god periode døde den ud, og messing trådte til i stedet for. I en meget kort overgang var vi inde over krom, som ikke fik lige så godt fat, som de andre to metaller. Derefter hoppede vi lige så fint tilbage til messing igen, uden den egentligt havde været “væk”.

Efter en god periode er messing stadig populært og ser ikke ud til at dø ud, lige med det første. Derfor og fordi jeg synes at det simpelthen er så smukt, med nogle fine messing detaljer. Vil jeg vise inspiration og nogle lækre messing sager på bloggen i dag.

messing1//2

Læs også: 5 sorte køkkener – tør du gå med på trenden?

messing en trend der bliver ved3//4

Det fine messing formår at skinne helt op og gøre diverse rum mere levende og varme. Derudover giver det også rummet en luksuriøs følelse, som jeg virkelig er vild med. Specielt køkken billederne! Amen det er lige før jeg dør, så smukt er det. Det handler selvfølgelig også om hvordan messingen bliver brugt og kombineret med andre materialer, der gør at det står mere frem og skaber blikfang.

MESSING FAVORITTER

trendMenu pendel//Menu pov stage//Hay slit table//by Lassen stropp//by Lassen kubus bowl//Ferm Living halvcirkel holder//Menu bordlampe

Jeg har kigget lidt rundt på nettet, for at finde nogle lækre sager i messing. Så du derhjemme kan implementere trenden. Der findes så mange fine sager, hvor dette blot var nogle af mine favoritter. De smukke lamper fra Menu er jeg specielt vild med!

Har du nogle elementer i messing derhjemme?

Indlægget indeholder affiliate links.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Messing er også fantastisk smuk. Det giver bare en varme og er så flot i hjemmet.
  Rigtige gode ting du har fundet 🙂

  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja lige præcis. Dejligt du kan lide dem 😀
   Mange tak og god dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagens lykkestunder