Hyggelig efterårs DIY med kastanjer og blade

Medinilla – den smukkeste plante jeg længe har set

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I søndags købte jeg den smukkeste plante jeg længe har set. Den er simpelthen så fin og kan faktisk ikke sammenlignes med nogle af de andre planter jeg har. Jeg forelskede mig i den, hos min bror og svigerinde, hvor vi var til barnedåb, og tænkte med det samme at sådan en måtte jeg eje. Så da vi samme dag tog i den lokale brugs, stod den der! Og med hjem kom den.

Planten hedder Medinilla, og ikke nok med at den har nogle vildt fine blade, så har den de fineste lyserøde blomster. Den blomstre faktisk i 3-5 måneder. Så det er pænt længe man kan nyde de smukke blomster.

medinillaPlantemedinilla og almaEr den ikke bare smuk? Jeg er virkelig vild med den! Alma stod lige perfekt, da jeg var i gang med at tage billeder, så hun skulle da også lige vises frem på bloggen.

Urtepotte skjuler Urtepotteskjuleren er fra Søstrene Grene, som jeg købte i sidste uge. Egentligt var den påtænkt en anden plante, men den passede ikke lige dertil. Så det var ret heldigt at den faktisk passede til denne, selvom urtepotten lige skulle tilpasses en smule. Den kostede kun 20 kr. og fås også i en størrelse større, hvis jeg husker helt korrekt. Jeg synes den er super fin og simpel, og så passer den virkelig godt ind i den nordiske indretning. Skjuleren er lavet i en form for kraftigt og holdbart papir, hvor man selv kan bukke papiret om, så det får denne kant jeg også har.

Da skjuleren er lavet i papir, har jeg valgt at putte en pose rundt om planten og urtepotten, så vandet ikke trænger igennem, da man næsten ikke kan undgå det ellers.

Medinilla planten gav jeg forresten kun 70 kr. i Menu i Vildbjerg. Men ved desværre ellers ikke hvor man kan købe den. Jeg kunne godt forestille mig, at den blev en af de nye musthave planter. Jeg er i hvert fald fan.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig efterårs DIY med kastanjer og blade