Indretning af min lejlighed

Masser af boligtilbehør og møbler

Der er ikke noget bedre end boligtilbehør og møbler i lange baner. Og det er lige hvad man kan få hos Dubuy. Dubuy er en online shop, hvor man kan få alt, når vi snakker om boligtilbehør. De har også en del møbler at vælge i mellem. Her ser I lige nogle af mine favoritter.

dubuy

Sponsoreret indlæg

Der er en del kendte mærker derinde. Bl.a. Ferm Living, Norman Copenhagen, Kähler, Menu og Zone.

De ting jeg har fundet er baseret på, at jeg skal flytte her i weekenden og så er der selvfølgelig nogle ting, jeg mangler. Nogle nødvendige andre knap så nødvendige. Det eneste som er rimelig nødvendigt fra dette board, er en lampe, resten er ren fornøjelse. 😉 Men i hvert fald så kunne det være ret lækkert med den store wallsticker i køkkenet, så jeg kan skrive alle de ting op, jeg skal i løbet af en måned og så pynter det ret godt på den bare væg. Det lille søde ur, er ikke lige til mig. Men min søster skal være mor for første gang til december og så kan man bare ikke lade være med, at kigge på baby ting! Og den her er jo bare bedårende! Jeg faldt også over et ret sjovt køkkenredskab, som jeg aldrig har hørt om før. Nemlig en advocado deler. DET ER DA LIGE DET JEG STÃ…R OG MANGLER! (mærk ironien) Men egentligt kunne den nu være lidt sjov at have. Og så kan jeg rigtig godt lide advocado, så hvorfor ikke. Og så er jeg ret vild med puden! Den er da bare lækker og vildt flot!

I kan nok se, at mit board mere eller mindre sort/hvid. Og jeg som altid snakker om farver? Hvad sker der lige? Ja aner det ikke, er i hvert fald ret vild med sort og hvid lige fortiden. Det er jo også vældig oppe i tiden (mere end det plejer). Dubuy har en masse skønne ting på tilbud. Så tag da et smut forbi, måske skal du starte med en bademåtte, læs mere her.

Og lige til slut så har jeg bare en skøn nyhed at fortælle jer. Ikke nok med at jeg har fået nøglen til lejligheden, har jeg også lige fået at vide i dag, at jeg har fået job hos Sinnerup i Herning! Hvor fedt er det ikke lige!!!? Et fantastisk sted at arbejde, når man elsker indretning og boligtilbehør og ydermere så er der også en lækker tøj afdeling. Det er da bare for skønt. Men jeg må nok hellere passe på min løn, når jeg kommer derind. Ellers ryger den da lige lidt for hurtigt! 😉

I må have en fantastisk onsdag aften!

/Chalotte

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning af min lejlighed