Fantastisk foto kunst - Foto Factory

Loppefund – Treasure Diamond Ferm Living

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Treasure diamond Fermliving LoppefundFor et par uger siden, var der endnu et loppemarked i byen og jeg skulle selvfølgelig ned og kigge. Desværre var der ikke så mange gode fund, som jeg havde håbet på. Men alligevel fandt jeg denne fine Treasure Diamond fra Ferm Living. Det er den store af dem og så fik jeg den til sølle 50 kr.

Jeg har i længe overvejet om jeg skulle købe den fra ny, men nu er jeg glad for at jeg ventede. 50 kr. er da lige til at overkomme! Så der var min lørdag reddet. Gode fund kan altid gøre mig virkelig glad. Jeg elsker at gøre en god handel, købe lækre design ting og spare penge. Se nogle af mine tidligere loppefund her, her og her.

Indlægget indeholder affiliate links. 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk foto kunst - Foto Factory