GIVE AWAY REMINDER - ViSSEVASSE

Loftslejlighed med charme

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

loftslejlighedKøkken Soveværelse Gæste værelse gang Stue TrappeFantastic Frank

Så er hverdagen igang igen, og jeg er kommet godt igang med eksamens opgaven. Men altså igen eksamens opgave uden overspringshandlinger.

I dag vil jeg vise jer denne lidt specielle men vildt charmerende loftslejlighed. Jeg er virkelig vild med de grå vægge, især i soveværelset hvor de står i kontrast til en hvid væg. Det ser super godt ud! Og prøv lige at se den trappe opgang, jeg er virkelig fan! Men må sige at stuen ser lidt kompakt ud, der havde jeg nok valgt at gøre det på en anden måde. Måske lavet stue i ekstra værelset i stedet.

Mangler du mere inspiration til boligen så se her, her, her og her.

Ps. de to vindere af give awayen i samarbejde med ViSSEVASSE er fundet. Se her om det er dig.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY REMINDER - ViSSEVASSE