Verdens bedste smoothie

Lav dine egne succulent planter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Succulent planter For noget tid siden skrev jeg et indlæg, om at man kunne lave sine egne succulent planter. Nu har jeg så endelig sat dette i værk her hjemme, og derfor ville jeg lige dele ideen med jer igen. Om der kommer nogle nye planter ud af det, ved jeg ikke, men det er selvfølgelig det jeg håber på.

Du kan gøre dette med alle planter, som er i succulent familien, kaktusser er også en del af denne familie.

For at lave nye succulent planter skal du gøre følgene:
1. Forsigtigt vride bladene af den/de planter, du vil lave nye af. Sørg for at bladet vrides af så tæt på stammen så muligt.
2. Læg bladene på en tallerken i et par dage. Dette gøres for at ende skal tørre ind, så bladene ikke suger så meget vand, når de bliver lagt på jorden og derved rådner.
3. Nu lægges bladene på jorden. Vand dem hver 2-3 dag, de skal ikke have særlig meget vand og gør det gerne med en forstøver.
4. Nu er det bare at vente på at bladene slår rødder og der gror en ny plante op. Når dette sker, rådner det gamle blad og det kan derefter fjernes fra den nye plante.

Obs. Der kan godt gå noget tid inden bladet begynder at slå rødder, så vær tålmodig.

Succulent

Ps. de populære urtepotteskjulere fra Søstrene Grene er igen i butikkerne. Denne gang var jeg så heldig, at jeg nåede at købe et par stykker. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Super smart! Spændende at se, om det virker (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det glæder jeg mig også til! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et spændende projekt – du må lige komme med en opfølgning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har vredet et par blade af, som pt. ligger til tørre, inden de skal i jorden.

  Hvor lang tid går der mon, fra de bliver lagt på jord, til de begynder at sætte rødder? Og hvornår skal man plante? Men plante mener jeg at “rejse” bladet ret og dække rødderne med jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder spændende. De skal kun lige tørre i en eller to dage, bare så såret er lukket. Derefter kan det tage alt fra 2 uger til 5 uger. Jeg har ikke selv prøvet det før, så jeg er også lidt på udebane. 🙂 Men det gamle blad rådner væk og så kommer der en ny plante. Når den har vokset lidt, så tror jeg egentligt at du kan plante den. Rødderne skulle gerne selv skyde i jorden. 🙂 Og tænker at jo længere det får lov til at vokse inden man flytter den jo bedre. Da den nok har en større chance for at overleve. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste smoothie