Tip: spar 20 % på Noblesse whisky og longdrink glas

Kom og mød mig på bolig messen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Farver og elegance

Så er det i dag jeg skal holde foredrag på bolig messen i Holstebro. Så ved du ikke hvad du skal bruge dagen på, så kom da et smut forbi og sig hej. Jeg skal på kl 14 og efter vil jeg være messen, for at snakke med nogle af jer forhåbentligt.

God søndag derude, vi ses!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: spar 20 % på Noblesse whisky og longdrink glas