TO STEDER DU SKAL BESØGE I KBH HVIS DU ELSKER DESIGN

KOM MED INDENFOR HOS AMY DYRHOLM

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I weekenden var jeg som sagt på besøg hos en savnet veninde, som bor i København. For bare 3 år siden boede vi dør om dør, og nu kan hun næsten ikke komme længere væk. Men selvom vi ikke kan se hinanden så tit, så er der også nogle gode ting, ved at hun er flytte til hovedstaden – nemlig weekend besøg.

Amy er lige flyttet ind i en ret så lækker lejlighed, som er oplagt at vise jer, så jeg fik selvfølgelig taget nogle billeder imens jeg var på besøg. Så kom med indenfor hos Amy Dyrholm.

Læs også: To steder du skal besøge i Kbh hvis du elsker design

Hjemme hos AmyAmy er 25 år, livsstilblogger på bloggen www.amydyrholm.com og så bor hun sammen med sin kæreste Micheal på Nørrebro. Amy er vild med det lyse og lidt feminine udtryk, hvilket komme fint til udtryk i deres hjem. På besøg hos Amy DyrholmStueKøbenhavnBolig detaljerLejligheden er ikke helt færdig indrettet endnu ifølge Amy selv, der mangler lidt hist og her. Derudover har de planer om at skifte lamperne i loftet ud på et tidspunkt, da det var nogle som hang der i forvejen.

Læs også: Et hjem spækket med design og DIY løsninger

SoveværelseSpisestueKøkkenKom med indenfor hos Amy Dyrholm

Det var super hyggeligt at besøge Amy i weekenden og også sjovt at tage nogle billeder jeg kunne bruge her til bloggen fra hendes hjem. Derfor tænkte jer om I kunne have interesse i flere indlæg som disse, hvor jeg viser billeder fra private personers hjem?

Læs også: Glimt fra vores nye hjem

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO STEDER DU SKAL BESØGE I KBH HVIS DU ELSKER DESIGN