Give away reminder - By Lux

Kolde drinks og lækre is til sommer varmen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

sommer drinks og is1//2//3//4//5

Er der noget bedre end at vågne om morgenen og så skinner solen så smukt ind af vinduet. Så ved man at det bliver en god dag. Med det vejr som vi har os lige for tiden, har jeg virkelig lyst til at tage til stranden, spise en is og drikke en kold drink.

Sidste gang vi havde noget dejlig varmt vejr, lavede jeg et indlæg om smukke glas til sommerens kolde drinks. Derfor tænkte jeg at det var passende med lidt inspiration til hvad man kan komme i disse glas og så smager is jo så godt, så der skulle lige et par forslag til det også.

Personligt synes jeg at de forskellige drinks og is ser super lækre ud. Det kunne være jeg skulle overveje at begive mig ud at lave nogle af dem. Vandmelon isterningerne ser også bare super lækre ud og så kræver det ikke særlig meget at lave dem.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away reminder - By Lux