Et lækkert multirum

KØBENHAVN

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

KøbenhavnSå er det altså i morgen, at vi tager på kæreste tur til København! Hold op hvor har jeg glædet mig sindsygt meget. Mads har også i den sidste stykke tid sagt, at han glæder sig helt vildt. Det bliver bare dejligt at komme afsted sammen og så alene. Det har vi faktisk endnu ikke gjort, selvom vi snart har været sammen i 3 år, hvilket er lidt vildt. Så det bliver skønt at prøve det.

Når men som du kan se, så har jeg altså hele 15 tomme bøjler i mit skab, og det går jo ikke. Så jeg er på en mission, om at fylde alle disse bøjler med en masse skønt tøj. Og ja det bliver dyrt, men jeg har faktisk kun købt 3 stykker tøj siden december, så synes egentligt at jeg fortjener det. Plus så har jeg en opsparing fra en masse ting jeg har solgt. Så en helt umulig mission bliver det ikke. Men sandsynligheden for at jeg finder så meget tøj er nok ret lille. Men vi får se, jeg glæder mig i hvert fald til at shoppe både tøj og bolig tilbehør! 😀

Jeg håber du får en helt fantastisk weekend og måske selv skal ud og shoppe lidt. 😉

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lækkert multirum