Mit yndlings magasin - Boligmagasinet

Jeg har en svaghed for islandsk lammeskind

Islandsk lammeskindIslandsk lammeskind1//2//3//4

Jeg er virkelig vild med islandsk lammeskind, det er så fint og varmt at se på, og så giver det en rigtig rar fornemmelse i rummet. Jeg har jo som sagt erhvervet mig en Eames gyngestol, og til sådan en skal jeg selvfølgelig have fat i et islandsk lammeskind. Det kan ikke være anderledes.

Og faktisk ligger landet sådan at jeg har købt et, og den er netop på vej til mig nu. Jeg glæder mig så meget til at få den ind af døren, og også til at se hvad min kæreste siger. Han ved det nemlig ikke endnu. Hvis det stod til ham, skulle den ikke ind og ihvertfald ikke den jeg har bestilt. Han så helst at den bare er sort eller ens farvet. Men det er den ikke! 😛 Jeg kan nemlig bedst lide dem plettet eller grå med en masse nuancer i. Så nu må vi se hvad han siger til det. Jeg bliver ihvertfald glad! 🙂

Jeg har også samlet nogle forskellige islandske lammeskind til jer. Hvis nu I også var fristet til at købe en. Kan I mon gætte hvilken af dem jeg har købt?

Islandske lammeskindSort lammeskind//Sort og hvidt plettet lammeskind//Gråt lammeskind//Gråt og hvidt plettet lammeskind//Hvidt lammeskind//Brunt lammeskind

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Åh, du er ikke alene. Jeg havde engang ét, men måtte indse at det simpelthen ikke egnede sig i et hjem med en kat. Til sidst blev det for slidt og det røg ud. Jeg drømmer om engang at få et igen – Uden kat i hjemmet. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Det kan jeg godt se, at det kan være lidt besværligt. Dog ret ærgeligt at give afkald på, men kan alligevel godt forstå du valgte katten frem for lammeskindet 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare flotte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Julie

  Jeg elsker også lammeskind i alle afskygninger! Har selv 3-4 stykker, Ilva laver nogle rigtig fine nogle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det frister godt nok. Jeg har selv et efterhånden ret gammel og ikke mindst uldent fåreskind, jeg købte for mine sidste penge på vej hjem fra en studietur til Polen 😀 Det er blevet siddet på i ret mange timer i min lænestol efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit yndlings magasin - Boligmagasinet