Elegante vinglas

Januar gik med – 14 indlæg der er værd at se igen

Så gik den første måned af 2015, og synes egentligt at den gik rimelig hurtigt. Januar blev den måned hvor jeg har skrevet flest indlæg hele 44 indlæg faktisk. Normalt har mit gennemsnit nok lagt på en 15-16 indlæg i måneden. Så det er egentligt ret godt klaret, synes jeg selv. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en lille liste over de indlæg, jeg selv synes var de bedste og de ting jeg har oplevet i løbet af januar, og så håber I vil læse eller genlæse nogle af dem.

2e2587f9b25a614d6a7e20ad982004ceDet første indlæg i januar handlede om stilleben, og her gav jeg et par tips til hvordan, man arrangere et godt stilleben. I læse indlægget om 5 skønne stille ben + et par tips her.

design hunger og suEfter en lidt hård december måned, når man tænker på sin pengepung, skrev jeg lidt om mine frustrationer, når man er på su. Se indlægget om at hungre design og være på su.

_SAM3753copySå fik jeg lavet en meget hurtig DIY, som er rigtig let at efterligne. Jeg brugte en poster, som fulgte med Boligmagasinet og en gammel ramme fra genbrug. Se mere her.

badeværelses inskøkkentilbehørI januar måned har fundet en masse inspiration til badeværelset og køkkenet.

cravingPå det sidste er jeg virkelig blevet vild med brandet Vipp, det viser sig på mine cravings i 2015. Se 5 cravings som jeg gerne vil eje i 2015.

LammeskindEndelig kom jeg til at eje et islandsk lammeskind, og jeg er bare sindsygt glad for det.

Su boligJeg viste en virkelig lækker su bolig her på bloggen, som virkelig er inspirerende og giver mig et ønske om at bo der, når jeg ser billederne. Se hele su boligen.

Hygge hjørnetHygge hjørnet i vores stue blev endelig færdig. Dog vil jeg gerne have et par Pov stager fra Menu mere. Se alle detaljerne i vores hygge hjørne her.

fermlivingJanuar blev også måneden hvor det vrimlede frem med bolig nyheder. Se mine favoritter her.

Fri ferieJeg fik gang i en konkurrence hvor I kan vinde en ferie til en værdi af 12.000 kr. som stadig er i gang. Se hvordan du deltager her.

DIY marmor hæfteSå fik jeg lavet en fin portfolio, som jeg viste frem her på bloggen, dog med en lille fejl. Man er vel menneskelig 😉 se min portfolio her.

FormlandSå var jeg et smut ude til Formland messen, som var en super oplevelse, som det altid er. Se alle billederne her.

challengeSidst men ikke mindst, gav jeg mig selv en udfordring at jeg i denne måned ikke måtte købe bolig tilbehør og heller ikke tøj, kun hvis det er højst nødvendigt. Se hele udfordringen her.

Det blev godt nok et langt indlæg, men håber I vil nyde det. Synes at mange af de indlæg jeg har lavet i januar, fortjener at få endnu et kig. Kunne du tænke dig, at se alle de indlæg jeg har lavet i januar. Kan du se dem her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegante vinglas