10 DIY projekter til sommerferien

Instagram lately

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

instagram juniSå er det vist ved at være tid til at vise nogle af de billeder, jeg har lagt op på Instagram på det sidste. Det sidste stykke tid har stået på eksamensopgave, som mange af jer nok ved i forvejen. Jeg har knoklet og arbejdet i virkelig mange timer, i morgen skal hele forløbet så afsluttes og hold da op, hvor jeg glæder mig til at få det overstået, så jeg kan få sommerferie.

Men selvom jeg har lavet opgave siden starten af marts, har jeg heldigvis også har tid til andre ting. Jeg har haft fornøjelsen af at passe min smukke og vildt dejlige niece et par dage. Det var super hyggeligt og så er hun bare ikke til at stå for. Derudover fik jeg en skøn lille nevø, som jeg glæder mig til at lære og kende og hygge en masse med.

Jeg har også brugt noget tid sammen med nogle søde veninder. I lørdags var jeg sammen med Amy, vi havde købt en masse slik og frugt og så skulle der ellers ses tøsefilm. Derudover har jeg selvfølgelig også haft tid til at blogge, dog ikke så meget som jeg gerne ville. Men er overbevist om at jeg får blogget en masse i løbet af sommerferien.

Nu vil jeg vende tilbage til min fremlæggelse, så jeg kan blive helt klar til i morgen. 🙂

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Hvor er det første billede bare dejligt friskt og farverigt. Jeg får helt lyst til at ringe efter mine veninder med det samme haha (:

  Held og lykke med fremlæggelsen i morgen!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Haha ja kan jeg godt forstå, det er også bare super hyggeligt! 😀 Mange tusind tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 DIY projekter til sommerferien