6 Tips + inspiration til hvordan du kan dække julebordet

Inspirerende Instagram profil – Nordiskeriger

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg fik juleferie i går og hold op hvor det føles skønt, men faktisk også lidt underligt. For på en eller anden måde er det slet ikke gået op for mig endnu. Jeg har haft gang i et skoleprojekt i 1,5-2 måneder nu, så det er vildt mærkeligt at man ikke længere skal tænke på den, da jeg skulle aflevere og fremlægge i går.

Men i hvert fald så er julen lige om hjørnet og jeg glæder mig. Ikke nok med at jeg skal hygge med min familie, kæreste og hans familie, så er vi så heldige at skulle passe en sød lille hund i et par dage. Og jeg/vi glæder os helt vildt. Vi har nemlig i længere tid gerne ville have en hund, men da vi bor i en lejlighed hvor man ikke må have det og jeg har ikke så meget tid til det, så må vi vente. Heldigvis må vi godt passe hunde her hvor vi bor, så det bliver fedt at prøve.

Når men altså det var jo egentligt ikke det jeg ville snakke om i dag. I dag vil jeg dele endnu en inspirerende Instagram profil med jer – Nordiskeriger.

Inspiration til julennidiskerigerInspirerende instagram profil– Billeder fra Nodiskerigers Instagram profil

Stine som er bag instagram profilen, tager de smukkeste og mest inspirerende billeder. Derudover er hun super kreativ og laver nogle lækre stylings og opsætninger af hendes billeder. Jeg er vild med det! Man kan altid finde inspiration og gode ideer hos Stine, og så er fortæller hendes billeder en smuk historie hver gang.

Det er tydeligt at se gennem hendes billeder, hendes fascination af blomster og planter. Det kan man vel heller ikke andet end at elske? Det første billede fortæller en fin lille jule historie og så Stine stylet og taget det for Tine K Home. Jeg kan ikke andet end at anbefale Stines Instagram profil – @Nordiskeriger. Så tag et smut forbi.

Elsker du også Instagram, så har jeg delt flere inspirerende profiler, som du kan finde her: DitteblogIdestrupIdalaerke. Husk at du også kan følge mig på @chalottekruse, vi ses derinde. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 Tips + inspiration til hvordan du kan dække julebordet