DIY - Sådan laver du en papirspose om til en vase

Inspirerende Instagram profil – Idestrup

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Inspirerende instagram profil Fantastisk bolig indretning Inspirerende hjem@idestrup

Hej derude på sådan en stille og rolig søndag. Hvad får I dagen til at gå med? I dag har jeg faktisk brugt de sidste par timer, på at lytte til et inspirerende web kursus om blogging. Det må siges at være inspirerende og kan klart anbefales. Så hvis der er nogle bloggere på linjen, at tage et smut forbi The Nectar Collective. Thumbs up for den blog!

I dag vil jeg anbefale endnu en inspirerende Instagram profil, som jeg virkelig elsker at følge! Så mangler du boliginspiration og gerne vil se på nogle virkelig virkelig smukke billeder, så tag et smut forbi @idestrup. Hun bor super smukt og så er hun faktisk nomineret til Boligmagasinets stylist 2015, med det andet billede i denne collage. Hun har fået min stemme et par gange, så er synes da også I skulle tage at smide en stemme på hende.

Sidste gang jeg viste en inspirerende Instagram profil, var det @idalaerke, som jeg delte med jer. Hun er stadig en af mine favoritter. Se hendes inspirerende billeder lige her.

Husk at I også kan følge mig på Instagram, hvilket vil gøre mig rigtig glad. Smid også gerne en kommentar eller to, så jeg ved hvem I er.

Derudover vil jeg lige minde jer om at I altid kan få de nyeste indlæg, direkte i jeres mailboks, ved at trykke på den grønne knap/boks nederst i højre side af skærmen, hvor der står Følg Blog. I kan også gøre det ved at følge bloggen her på Bloglovin og Facebook. Så vær social med mig, og vær ikke bange for at gøre jer bemærket, så jeg kan se hvem I er. I kan også følge mig og bloggen på Pinterest, hvor jeg deler min egne billeder og andres inspirerende billeder.

Følger du nogle Instagram profiler, som du synes er inspirerende? Så del dem med mig.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Sådan laver du en papirspose om til en vase