Etsy finds #4

Inspirerende Instagram profil – Ditteblog

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

God eftermiddag derude på sådan en regnfuld dag. I dag vil jeg dele denne inspirerende Instagram profil med jer. Profil hedder Ditteblog og kvinden bag hedder Ditte, hvis I ikke kunne regne det ud. Og som I nok også kan regne ud, så har Ditte også en blog.

Inspirerende instagram profil ditteblogDitteblog

Jeg er vild med Dittes profil fordi hendes stil er så personlig og virkelig inspirerende. Jeg mener prøv lige at tjekke den vildt lækre sofa og det skønne soveværelse. Jeg elsker det! Ikke nok med at Dittes profil er fyldt med en masse bolig billeder, så kan du også finde outfit billeder, mad billeder og generelt hverdags billeder. Så der er lidt for enhver smag.

Instagram er mit yndlings sociale medie og jeg bruger det selv en del hver dag. Nogle gange lidt for meget også. Men Instagram er bare en super måde at finde inspiration og dele de ting man synes er flotte. Så når jeg finder en profil jeg er vild med, så synes jeg da også I skal se den. Det kunne jo være det blev jeres nye yndlings profil.

Jeg har allerede vist billeder fra Idestrups profil og Idalaerkes profil. Har du ikke set dem endnu, så tag da lige et smut forbi og lad dig inspirere.

Husk at du også kan følge mig på Instagram lige her – eller søg efter min profil på Instagram – @chalottekruse

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy finds #4