Nye favoritter til kontoret

Inspiration til udelivet

TerasseInspirationudelivet1//2//3//4//5//6

Endelig kan man mærke at sommeren er kommet. De sidste par dage har det været godt vejr, stadig ikke vildt varmt, men alligevel skønt! Det eneste jeg har været udenfor i den sidste stykke tid, er når jeg har løbet en tur, ellers står den på præsentation af eksamens opgaven. Så jeg glæder mig noget så voldsomt, til at få ferie på torsdag!

I dag synes jeg at det var passende at dele lidt inspiration til udelivet. Så det får du her. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have en terrasse som disse, er sikker på at man ville være en del mere udenfor end hvad jeg er nu. Så jeg glæder mig til at Mads og jeg engang får noget der er større, så vi kan lave en lige så hyggelig terrasse som disse.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

   

4 kommentarer

 • De terrasser er da også bare indbegrebet af sommer, ferie og nærvær! Jeg har selv en lille altan, og gudskelov for det, så man kan suge lidt af solens stråler til sig, men hvor ville det da bare være endnu mere skønt at have sådan en stor terrasse, hvor der ville være plads til at flyde ud, sole sig, grille og bare have plads til venner og familie :o)

  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er de virkelig! Dejligt, det er næsten heller ikke til at undvære! Vi krydser fingre for at vejret bliver så godt som sidste år. 😀
   Lige præcis, det ville jeg også ønske! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh har du eksamen torsdag?? Lækkert skat 😀 Troede det var fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det har jeg. 😀 Bliver så godt med sommerferie! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nye favoritter til kontoret