Give away: gavekort til Redbird

Inspiration til studieboliger

I og med at jeg nok har indset at jeg må nøjes med en et værelses lejlighed. Har jeg prøvet på at finde lidt forskellige muligheder for hvad man kan gøre, så det ikke bare virker som et enkelt rum. Og i dag faldt jeg så over den her ide, som jeg egentligt også selv have tænkt på, men vidste ikke lige helt hvordan det skulle se ud. Og det virker virkelig godt, må jeg sige. Så tror at det var noget jeg kunne finde på at lave, hvis jeg skal bo i en et værelses lejlighed.

751960d7cac9c2824ae49b2345d8785e

Billedet er fundet på Pinterest

Det ser da meget fedt ud, gør det ikke? 🙂 Tænker på at lave det med en forholdsvis stor rumdeler og så skærme nogle af “hullerne” af. Så den på den måde fungere som en væg og opbevaring. Men nu må vi se, hvordan det hele kommer til at gå. Skal ud og se på to lejligheder i morgen, som jeg er rimelig sikker på at, det kunne være noget for mig. Så jeg er meget spændt!

Og husk nu min give away. Du kan deltage lige her.

/Chalotte

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: gavekort til Redbird