Julegaver til hende - 16. december

Inspiration til dit juletræ – 17. december

Julen er lige om hjørnet, derfor skal I i dag have lidt inspiration til, hvordan I kan pynte jeres juletræ. I morgen har jeg juleferie fra TEKO! Hold da op hvor jeg glæder mig, selvom at vi har haft det rimelig let i skolen, har jeg virkelig sukket efter juleferie, lige siden jeg fremlagde min praktik eksamens opgave i november engang. Den trak virkelig tænder ud.

Men nu vil jeg nyde julen og selvfølgelig lige arbejde lidt (3 dage med job og så det JUUUL!!) Hvor er det skønt! 🙂

Juletrænordisk juletræ Ferm living JuletræFerm LivingJuletræpinterestSom I nok kan fornemme og nok også har lagt mærke til i de forhenværende indlæg, så er jeg stor fan af den nordiske jul. Jeg er ikke så meget til en rød og tung jul, men en let, lys, hvid og enkel jul. Synes det er en del mere rart at være i, og meget mere lækkert at se på. Men rødt julepynt er selvfølgelig også rigtig pænt.

Hos os har vi faktisk haft et juletræ i lidt mere end en uge nu, og jeg elsker bare at kigge på det. Det er så hyggeligt og giver virkelig en dejlig stemning i hjemmet. Det værste ved denne tid, er helt sikkert at når julen er ovre og man skal fjerne juletræet igen. Det er så trist og jeg hader det. Kunne sagtens have sådan en fætter til at stå meget længere i stuen.

Har I fået pyntet juletræet endnu? Og skal I overhovedet have et træ? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Jeg har et kunstigt træ, det er det letteste i vores lejlighed. Men hvor jeg drømmer om et ægte <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ja det kan jeg godt forstå, der er intet som en fint juletræ i stuen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke fået pyntet juletræ endnu, men skal helt sikkert have gjort det. Er selv også ret vild med den lyse nordiske stil, så i år bliver farverne guld og hvid (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ja det må du få gjort. 🙂 Det er også så hyggeligt at pynte juletræ 🙂 Er hvor fint! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årrh det første er bare så fint. Det ligner et rigtigt Disney-juletræ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ja det har du egentligt ret i! Den er vildt hyggelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver til hende - 16. december