Shop mine sager - Find en masse gode fund fra gemmeren

Inspiration til at bo med mange planter og botanik

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Planter, planter, planter og atter planter. Kan vi virkelige blive ved med at elske denne trend og vil den blive ved med at udvikle sig? På et eller andet tidspunkt, må vi da blive lige så trætte af denne trend som vi blev af kobber og marmor? Men pt. må jeg nok ærligt indrømme, at jeg ikke kunne forstille mig at jeg blev træt af denne trend. JEG ELSKER DEN! Og jeg kan hele tiden finde plads til en ny plante eller en smuk blomst. Jeg forestiller mig at trenden bliver ved med at være populær noget tid endnu.

Derfor deler jeg i dag inspiration til hvordan man kan bo med mange planter og botanik. For en udvikling af plantetrenden, er nemlig at have mange planter. Ikke bare to i stuen og en i soveværelset. Nej at man faktisk har planter mere eller mindre over det hele, hvilket når vi nu snakker om det, så kan det lyde ret kaotisk. Men det behøver det slet ikke. For hvis du elsker planter, hvorfor så ikke gå all in? Plus så er det ofte billigere at købe en fin plante end en stage fra by Lassen eller en vase fra Lyngby Porcelæn, selvom jeg også er slemt glad for disse sager her hjemme.

bo med mange planter og botanik1//2//3//4//5//6//7//8

Jeg har ikke selv planter over det hele, i hvert fald hvis man spørger mig. Men min kæreste derimod synes nok vi har lige rigeligt. En reaktion jeg tit får, når hans venner kommer på besøg er: Hold da op hvor er her mange planter! Og så tænker jeg bare; så skulle I se nogle af de andre bloggere som også samler på planter. De har MANGE! Men altså min holdning er, at man kan aldrig få for mange planter. Ser jeg en fin plante, og jeg egentlig ved jeg ikke har plads til den, så køber jeg den alligevel, for så kan man jo altid rykke rundt på tingene. Det er også en god undskyldning for at arrangere tingene på ny.

Men som billederne så smukt visuallisere, så kan man sagtens bo med mange planter og botanik, uden problemer og uden det virker rodet. Et godt tip, er at samle planterne i klynger/stilleben, så de på den måde skaber en hyggelig lille jungle. Derudover er det også godt at tænke i niveauer, når man stiller planterne sammen, så klyngen ikke kommer til at virke for tung.

Her hjemme har vi 19 planter indenfor, plus nogle grene og afskåret blomster og en del blomster uden på altanen. Hvor mange planter har du der hjemme? 

Vil du vide mere om planter, så tag et smut forbi disse indlæg: Tips og tricks når man skal lave sine egne avocado planterMød mine planterTop 10 – populære planter i 2015 & Planter i indretningen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

 • Jeg har i min samling 3 og hvis jeg havde plads til mere på mit værelse, så vil jeg ærligt have flere. Men kan jeg ikke 🙂
  Elsker virkelig også planter 🙂

  Knus Angie
  http://www.angiedavidsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det kan også komme til at virke for trangt nogle gange. 🙂 Men lidt er bedre end ingenting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 29 stk. Inc. Altan og der er jeg først lige gået i gang med at gøre forårs klar så der er meget mere at komme efter endnu.

  Det er altid virkelig nogle lækre plante billeder du inspirere med. 😃😃🌷🍀💐

  http://blomsterafhjertet.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ikke dårligt! Sikke en god samling. Der kan være mange planter på sådan en altan! 🙂
   Dejligt du kan lide det 🙂 God søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh ja der kan være så mange lækkere ting på altanen. 😃
   Det er bare med at finde gode løsninger til opbevaring, så kan man virkelig lave en oase som er herlig hele sommeren

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop mine sager - Find en masse gode fund fra gemmeren