På forsiden af Bolig Magasinets hjemmeside - Mit livs fund

Indretning med skråvægge

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

skråvægge børneværelserinspiration bolig 1//2//3//4//5//6//7//8

Jeg har før lavet indlæg om indretning med skråvægge her og her. Specielt det første indlæg jeg lavede var ret populær, da jeg havde den gamle blog. Derfor tænkte jeg, at lave endnu et indlæg.

Det kan det være svært at indrette sig, når man har skråvægge i sit hjem, det kan dog også skabe en utrolig rar og hyggelig stemning i et rum. Man kan også lave nogle rigtig gode løsninger, når man har skråvægge, som du ser på billederne ovenfor. Jeg er godt klar over at billede 8 er en 3D tegning, men synes at løsningen er ret god, derfor er den taget med.

Du kan skabe en masse opbevaring ved de skråvægge, som på billede 1, 5, 7 og 8. Udover du får en masse opbevarings plads, skaber du også en fornemmelse af, at rummet ikke længere har så skråvægge, det er jo ret smart.

På børneværelset kan du lave nogle hyggelige huler, som på billede 3 og 4, som jeg er sikker på at børnene ville elske. Her er det let at lave nogle multifunktionelle møbler, som både er seng, hule, og beregnet til opbevaring.

Jeg håber du kan bruge inspirationen til noget, og vil du gerne se flere løsninger på indretning med skråvægge, så se disse indlæg her og her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

8 kommentarer

 • Skråvægge minder mig altid om mit børneværelse, hvor regnen rigtig kunne tromme på ruden (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder godt nok også hyggeligt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker vores skråvægge, men nøj hvor kan de også bare være irriterende. Har selv benyttede mig af løsningen på billede 1, hvilket fungere virkelig godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det har du helt ret i. Det sætter nogle begrænsninger! Ja den er virkelig god! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Schønberg

  Hvad er væggen lavet af på billedet med børnesengen (billede 4)? Er det en gipsvæg? Hvordan er den samlet på væggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Pia
   Det ved jeg desværre ikke, det er ikke mit billede. Men kunne godt forestille mig at det var gips vægge eller nogle træ plader.
   Går ud fra at man bruger søm eller skruer til at sætte dem fast 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kunne rigtigt godt lide løsning på billede 8. Hvor finder man skinnerne til denne form for udtrækning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det ved jeg desværre ikke, men den er linket til en side som special designer sådanne løsninger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På forsiden af Bolig Magasinets hjemmeside - Mit livs fund