Nyt nyt nyt - Perler på snor og andre gode sager

Indretning med skråvægge (repost)

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

God søndag eftermiddag derude, i dag tænkte jeg at, jeg ville dele lidt fra gemmeren med jer. Dette indlæg er faktisk det indlæg der har været mest populær, indtil videre. Så det er åbenbart et indlæg I er vilde med. Så mangler du lidt inspiration til hvordan du kan indrette dig med skråvægge, så viser jeg dig nogle muligheder her.

skråvæggebørneværelserIndretning med skråvægge1//2//3//4//5//6//7//8

Jeg har før lavet indlæg om indretning med skråvægge her og her. Specielt det første indlæg jeg lavede var ret populær, da jeg havde den gamle blog. Derfor tænkte jeg, at lave endnu et indlæg.

Det kan det være svært at indrette sig, når man har skråvægge i sit hjem, det kan dog også skabe en utrolig rar og hyggelig stemning i et rum. Man kan også lave nogle rigtig gode løsninger, når man har skråvægge, som du ser på billederne ovenfor. Jeg er godt klar over at billede 8 er en 3D tegning, men synes at løsningen er ret god, derfor er den taget med.

Du kan skabe en masse opbevaring ved de skråvægge, som på billede 1, 5, 7 og 8. Udover du får en masse opbevarings plads, skaber du også en fornemmelse af, at rummet ikke længere har så skråvægge, det er jo ret smart.

På børneværelset kan du lave nogle hyggelige huler, som på billede 3 og 4, som jeg er sikker på at børnene ville elske. Her er det let at lave nogle multifunktionelle møbler, som både er seng, hule, og beregnet til opbevaring.

Jeg håber du kan bruge inspirationen til noget, og vil du gerne se flere løsninger på indretning med skråvægge, så se disse indlæg her og her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Anne

  Er helt vild med ”stativet” til tøjet på første billede. Overvejer at lave et selv med zinkrør fra xl-byg.dk, skal bare lige tage mig sammen til det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er virkelig også fint! Det synes jeg da du skal gøre! Det virker ikke til at være særlig svært! 🙂
   Send endelig billeder af det, hvis du får det lavet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt nyt nyt - Perler på snor og andre gode sager