Foråret er på vej

Indretning med planter

indretning med planter plante indretning plante indretning2 plante indretning3 plante indretning41//2//3//4//5//6//7//8//9//10

Planter trenden er en trend, som jeg tror vare ved i en del tid endnu, og efter som mit indlæg om hvilke planter du skal eje i 2015 og hvilke planter du ikke lige kan slå ihjel, var rimelig populære, tænkte jeg at lave et indlæg om indretning med planter.

Ovenstående billeder er alle sammen gode eksempler på, hvordan man kan bruge planter i sit hjem. Om du er til mange planter eller få planter, så bringer planter en skøn glæde med sig, og så giver de rummet en dejlig fornemmelse af liv. Jeg synes selv at det ser ret fedt ud med flere planter samlet sammen, som på billede 1, 4, 5, 6 og 9. Så får man en lille hyggelige have indenfor. Det tror jeg, at jeg vil bestræbe mig på at få i år.
På billede 9 ligner det at planterne står på badeværelset, og det giver en skøn spa agtig stemning, så derfor husk også at have planter på badeværelset.

Derudover er jeg også vild med den enkelthed, som der er på billede 3 og 8. En enkelt plante/blomst eller sågar et enkelt blad, kan gøre hele forskellen.
Har man ikke så meget plads til at have en masse planter, er botaniske plakater/billeder også en god mulighed, som på billede 10. Det giver også en super dejlig stemning til rummet. Og når vi snakker om botaniske billeder så lavede jeg en, I selv kan downloade og printe ud i dette indlæg.

Hvad siger I? Er indretning med planter ikke bare for skønt? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Jeg er ret begejstret for billede nummer to – har selv for nyligt købt den samme slags hylde, så det kunne da godt være, at jeg skulle plante den lidt til haha (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er virkelig også en lækker hylde! Er lidt misundelig! 🙂 Ja det kunne være du skulle det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foråret er på vej