Tjen penge på dine brugte ting - guide her skal du sælge

Indretning med metaller og planter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

stue spisestue Y stolensoveværelse SFD700AC5EBF349475E816409474520FE24køkkenmetaller soveværelseSFD788B54E467C14DE7A77532978B9E0B7FAlvhem

Se lige denne smukke og fine lejlighed, lejligheden er bare 57 kvm og med 2 værelser. Lejligheden er indrettet rigtig godt og så er den jo bare fyldt med en masse lækkert design. JEG ELSKER DET! 😀 Derudover prøv lige at lægge mærke til alle de skønne metaller og lækre planter, der er at finde i denne lejlighed. Det er virkelig fint!

Der findes så mange lækre lejligheder og jeg kan virkelig ikke få nok af at dele dem med jer. Hvad siger I? Er i også vild med denne lejlighed, som I var med mange af de andre, I kan se dem lige her, her, her, her og her.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge på dine brugte ting - guide her skal du sælge