Den perfekte plante til den håbløse plante ejer

HVORDAN DU KAN FORNY DIT HJEM NÅR DU IKKE SELV KAN SE MULIGHEDERNE

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Kender du det der med at man gerne vil have at der skal ske noget nyt i hjemmet, men man ved ikke helt hvad det skal være. De forskellige nips ting har stået præcis de samme steder i 5 år og nogle gange længere tid. Det kan være svært at se nye muligheder, hvad der skal skiftes ud, hvad man skal lade være som det er og hvilke trends man skal gå med på.

Efter at have snakket med flere venner, familie og bekendte, som har ytret sig om at de gerne ville have der skulle ske noget nyt, men ikke vidste hvordan de skulle gribe det an. Tænkte jeg det kunne være en god ide at lave et indlæg med forskellige ideer til hvordan du kan forny dit hjem når du er gået fast og ikke se selv kan se mulighederne.

Forny dit hjem

LAV EN PLANTEGNING
Ja det kan måske virke som spild af tid, at tegne dit hjem op på en plantegning. Men ofte er det bare lettere at se mulighederne og begrænsningerne, når de er på et papir foran dig. Det behøver ikke være den perfekte plantegning og det kan i og for sig være nok med en tegning på øjemål. Bare det at du kan se de forskellige rums former og placeringer. Dog er det selvfølgelig en fordel med præcis mål på, da du så kan se hvor meget der kan være plads til.

TAG BILLEDER AF DIT HJEM
Lidt i samme tråd som plantegningen, så kan det hjælpe meget på det trætte øje, at se hjemmet på billeder. Det er lidt lige som når man skriver en opgave eller tekst, at man ikke kan se sine egne fejl, så kan man heller ikke se de knap så gode løsninger i ens hjem, hvis man har levet med det i 5 år. Men tager du et billede og giver dig tid til at studere det, så bliver det lettere at se hvad du skal ændre.

FJERN ALT NIPS OG START PÅ EN FRISK
Dette tip har jeg brugt et par gange og er et tip som fungerer rigtig godt for mig. Hvis jeg trænger til at nyt udtryk i hjemmet eller jeg har et område som ikke fungerer, som jeg gerne vil have det. Så fjerner jeg alt fra hylder, karme osv. Og så starter jeg forfra. Det er en god måde at få brugt tingene på forskellige måder og sat det lidt i perspektiv, dertil er det en god anledning lige til at få hylderne tørret af.

BRUG EN ELLER FLERE AF DISSE REDSKABER TIL AT SKABE IDEER
Er du lidt desperat efter nye ideer til hjemmet, men er fuldstændig på bar bund. Så lavede jeg sidste år et indlæg om 8 tips til at sætte gang i den kreative proces. Det handler blandt andet om at finde inspiration på de sociale medier, skrive ideer ned eller skabe nye muligheder.

FÅ HJÆLP FRA DINE GÆSTER
Er du gået i stå og slet ikke ved hvad du skal gøre, så be dine gæster om hjælp. Det kan måske være lidt grænseoverskridende, men det er ofte lettere for andre folk, som ikke bor i hjemmet, at vurdere hvad man kan gøre og komme med nye ideer, du sikkert ikke har tænkt på. Igen det er lidt det samme som opgaven hvor man ikke kan se sine egne fejl.

SØG PROFESSIONEL HJÆLP
Der er også altid den løsning, hvor du kan søge professionelt hjælp. Her kan du få en mening fra personer, som arbejder med disse problem stillinger til daglig og har prøvet at løse det før. Dertil er du også altid velkommen til at skrive til mig, så skal vi se om vi kan finde en løsning. Som jeg fortalte for et par uger siden, så går jeg med tanker om at starte selvstændigt og arbejder lige nu på at det skal blive virkeligt. Så dertil søger jeg indretnings cases og nye kunder. Så har du brug for hjælp, så skriv til mig og vi finder en løsning og en god pris – chalottekruse@hotmail.com.

5 smukke lamper i vores hjem

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Elsker at lege med plantninger, har også nogle gange lavet virklig huse i sims spillet, det kan også give en ideer, men der er det absolut ikke målsat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det er virkelig også en god ide. gjorde jeg også da jeg var yngre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er billedet af flamingoen fra! Er total vild med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er fra Desenio 🙂 Er også selv ret vild med den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte plante til den håbløse plante ejer