Shop mit klædeskab

Magiske drømme

Jeg er nok ikke den eneste der går og har en masse drømme om livet, fremtiden og ikke mindst om boligen. Der er bare ikke noget bedre end møbler og boligtilbehør. JEG ELSKER DET! Jeg vil meget hellere bruge penge på boligtilbehør end tøj. Og man kan virkelig få nogle lækre ting i Magasin. Magasin har alle de skønne mærker, som jeg elsker. By Lassen, Muuto, Royal Copenhagen, Kähler, HAY og en masse andre. Og som I ved så har jeg meget snart fødselsdag, så jeg kan ikke lade være med at gå og drømme om en masse lækre bolig accessorries. Så har igen lavet en collage til jer, så I kan være med til at drømme lidt med mig.

magasin

I kender jo sandsynligvis til Magasin i forvejen og så ved I også, at man kan få en masse forskellige ting i Magasin. Både tøj og boligtilbehør. Man kan også købe  maskiner fra Nespresso, og det kunne da være ret lækkert, nu hvor vi går den kolde tid i møde (vi er vidst allerede havnet i den! 🙁 ) Så man kan varme sig på en varm kop kakao eller kaffe. Og hygge med dyner og fjernsyn. Så bliver det jo ikke bedre.

Lavet i samarbejde med Magasin

/Chalotte

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop mit klædeskab