9 skønne puder i forårets farver

Hverdagsglimt

Husker du at følge med på Instagram? Jeg tager en masse billeder af mit hjem hver dag og deler ud af de bedste hverdagsglimt, du kan følge mig her – @chalottekruse. Jeg har før delt min kærlighed til dette visuelle medie, se blandt andet disse indlæg: 6 måder at style dine billeder på til Instagram  og 10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram.

Jeg bruger selv en del tid på Instagram og elsker både at tage billeder og dele dem og at se de mange smukke billeder i mit feed. Det er bare lige lidt lettere at dele et billede på Instagram, end at skulle til at smide det op på bloggen hver gang. Så derfor har jeg nu samlet nogle af de sidste billeder, jeg har delt på Instagram, her på bloggen, som jeg tænkte du nok også havde lyst til at se.

Hverdags glimt instagram Hverdags glimt - instagram

Både i dag og i morgen skal Mads og jeg til påskefrokost med vores familier. Det er altid hyggeligt med familiesammenkomster og så takker man jo heller ikke nej til noget godt at spise. Derudover så er det virkelig lækkert at vejret er med os i dag, så mon ikke vi skal ud og gå en tur.

Hvad skal din påske gå med? 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 skønne puder i forårets farver