Medinilla - den smukkeste plante jeg længe har set

Hverdagens lykkestunder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Endelig blev det fredag igen. Jeg må nok ærgerligt indrømme at jeg synes tiden går alt for stærkt. Jeg er jo i gang med at skrive min bachelor og jeg har kun 5 uger tilbage nu. Jeg er rigtig godt med, men jeg ville bare så gerne være færdig i god tid, så jeg har tid til at tilføje og tilpasse, så den bliver helt perfekt. Det satser jeg stærkt på at jeg bliver, men begynder nu at føle mig lidt presset.

Nu når jeg er i gang med min bachelor, så går jeg jo her hjemme. Og udover bacheloren, så har jeg også mange andre ting at se til. Vi har nemlig fået en lille hund, og så får vi nøglerne til vores nye hus på næste fredag! JEG KAN SIMPELTHEN SNART IKKE VENTE MERE. Vi har ventet i 4 måneder nu, og nu er det heldigvis snart forbi.

Når men altså, fordi jeg har så travlt i hverdagen, så er det ikke hver dag jeg blogger. Men har sat mig for at gøre det hver anden, hvilket går meget godt indtil videre. Men Instagram bruger jeg hver dag og deler gerne billeder fra hverdagens lykkestunder et par gange om dagen. Så husk at følge med på @chalottekruse.

Barnedåb– Til barnedåb hos min fine lille niece Lea – Efterår– Det er blevet efterår, og det er simpelhen så smukt udenfor – hverdagens lykkestunderAvocado træet har vokset en del siden jeg startede processen for ca. 6 måneder siden, Alma fik også lige listet sig med på billedet. Se hvordan du kan dyrke dit eget avocado træ her – madinilla– Den nyeste plante til samlingen, medinilla – lykkestunder– Jeg købte de her smukke kål blomster, til min fødselsdag, hvilket var en rigtig skøn dag – Alma– Sødeste lille Alma, som i den grad også kan være den største bandit der findes, men hun er så skøn og elsker at hun er en del af min hverdag. Husk at følge med på hendes insta @Alma_the_pom – Verner panton– Lyset stod i går så smukt ind ad vinduerne, at det måtte foreviges – Flytning– I går brugte jeg også tid på at pakke ned. Nu ved jeg snart ikke hvad jeg skal pakke mere, vi skal jo lige bo her i to uger endnu –

Nu vil jeg nyde resten af fredagen og ud og gå en lille tur med Alma. Ses vi på instagram?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medinilla - den smukkeste plante jeg længe har set