Give away - Kählers lovesong vaser

Hvem står bag disse plakater?

Jeg blev i går spurgt af en læser om hvor en plakat var fra, som var på et af de billeder jeg havde postet for noget tid siden. Jeg kunne desværre ikke give hende et svar. Så for et par min. siden popper et indlæg op fra Homesick pigerne om en bolig, hvor en plakat næsten magen til er med. Og så prøver jeg selvfølgelig at finde personen bag igen, men uden held. Så nu spørger jeg jer, og håber inderlidt at der er nogen som kender til disse plakater.

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 20.28.31

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 20.25.52Det er selvfølgelig plakaten med det store Ö i hjørnet. Alt hjælp tages imod med kyshånd.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - Kählers lovesong vaser