Loftslejlighed med charme

Hvad skal man opleve i København?

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

KøbenhavnBilleder fra Pinterest

I mandags lykkedes det os endelig at få bestilt hotel og bustur over til København! Vi glæder os helt vildt. Nu har vi faktisk snakket om at tage til København på kæreste tur i, jeg ved ikke hvor længe og endelig lykkedes det. Jeg har efterhånden været i København et par gange og ikke mindst da jeg var i praktik. Jeg synes at København er en virkelig lækker by, og jeg gad godt, at jeg havde mulighed for at komme lidt mere til storbyen. Desværre bor vi 4 timer væk! 🙁

Når men i hvert fald så skal vi derover d. 8 maj og kommer hjem igen d. 10 maj. Jeg har allerede nogle ting, som jeg bare skal se og opleve når vi kommer der over.

– Normann Copenhagen butikken er et must, jeg har aldrig været i den og kan simpelthen ikke vente med at shoppe amok! 😀
– Shopping på strøget er selvfølgelig også et must
– Så vil jeg rigtig gerne i den botaniske have, det ser simpelthen så hyggeligt ud, når alle I andre poster billeder på jeres blogs og på instagram derfra.
– Så vil jeg rigtig gerne i nogle af de genbrugs og antik butikker, som man så ofte ser i fjernsynet, eks. Fil de fer, Zoll antiques, To trin ned

Men nu har jeg jo ikke den store kendskab til byen, så jeg ville blive rigtig glad, hvis I ville dele lidt af jeres viden omkring byen. 
– Hvad skal vi se?
– Hvilke butikker er et must at komme ind i, både tøj og bolig butikker
– Hvor skal vi spise, og hvilke steder er ikke alt for dyre?
– Andre ting/steder vi bare må opleve?

Fortæl mig endelig hvad vi skal opleve og del gerne af dine egne oplevelser. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

13 kommentarer

 • Jeg følger lige med her. Jeg får besøg af min bedste veninde fra USA i maj, så vi skal selvfølgelig også over og udforske hovedstaden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det skal du være velkommen til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Tag over på Christianshavn, evt. på Christiania. Her er så smukt, især i godt vejr. Tag en tur op i Vor Frelser Kirke, der ligger der, og spis frokost på Papirøen/Copenhagen Street Food. Det er en lagerhal med en masse små boder, der sælger lækker mad fra alverdens lande. Kan anbefale burgeren fra Fat Burger. Det er ikke helt billigt, men det ender i samme prisleje som en cafétur. Der er desuden en del frozen yoghurt steder på Christianshavn, hvis man er til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Og nå ja, restauranter der ligger centralt og kan anbefales: Damindra (bedste japanske/sushi!), Madklubben Steak og Pastis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder bare for skønt! Tusind tak for dit svar. Vi skriver det ned og så må vi se hvor meget vi når. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige været i KBH i weekenden og fået den lækreste brunch på Christianshavn (hvilket er et super hyggeligt område)
  Nyhavn er også et dejligt sted med flotte bygninger og lækre cafeer.

  Har lavet et indlæg på min blog du kan se! 😀

  http://www.nannahau.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Bertels kager og salon i Kompagnistræde er helt sikkert et besøg værd! Deres cheesecakes er så god, og i sær den med æble og kanel kan varmt anbefales!
  Sliders ved Søerne er også fin til et hurtigt og godt måltid til billige penge :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak. Det tror jeg helt sikkert vi skal! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det skønt med en Københavner-weekend!
  Jeg kan anbefale jer også at tage lidt uden for indre by, der ligger så mange fine små steder gemt rundt omkring. Morgenmad eller frokost på Granola på Vesterbro er fantastisk, det samme er burgeren på Sokkelund på Frederiksberg. Og slut gerne med et stykke Oreo-cheesecake hos Bertels, enten på Frederiksberg eller i Indre By. Stilleben er en virkelig fin interiør butik også i indre by og ellers er det et væld af loppemarkeder rundt omkring i byen, nu hvor foråret er over os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er jeg sikker på det bliver! 🙂 Det var en god ide, det lyder også super hyggeligt! Elsker loppemarkeder, håber på vi findet et par stykker! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan nabefale Desigmuseum Danmark. Var der for nylig for første gang, og var vild med det. Her er mit indlæg om det. God fornøjelse i Kbh! http://rejseblokken.dk/soendagsudflugt-designmuseum-danmark/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det ser også vældig spændende ud! Den kommer med i overvejelsen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loftslejlighed med charme