Inspirerende Instagram profil - Ditteblog

Hvad du skal ønske dig i julegave – 33 gaveideer

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Der var flere af jer, som var vilde med, at jeg for små to uger siden lavede dette indlæg – Gør dig klar til julen – To do liste + 5 DIY ideer. Så hvorfor ikke fortsætte i samme retning, desunden er vi kommet lidt tættere på jul, så mon ikke at der er flere af jer der er endnu mere klar nu.

I mit tidligere indlæg fortalte jeg også, at jeg var klar med min ønskeliste. Jeg opdaterer den jævnligt, både for at gøre det lettere for mig selv, men også for at jeg synes det er super hyggeligt at forhåbentligt kunne se frem til nogle spændende sager under træet.

Jeg kender flere som har problemer med, at de ikke helt ved hvad de skal ønske sig i julegave. Så derfor tænkte jeg at, jeg ville prøve at hjælpe dig lidt på vej, med en masse ideer til hvad du skal ønske dig i julegave.
Dette er det første indlæg ud af en serie, som du vil kunne finde her på bloggen op til jul.

ØNSKER TIL KØKKENET

hvad du skal ønske dig i julegave1: Menu salt og peber kværn//2: Broste Cph rose gold bestik 16 stk.//3:Frederik Bagger Krystal glas//4: House Doctor skærebræt//5: Ferm Living knager//6: Kreafunk højtaler//7: By wirth køkkenrulleholder//8: Ferm Living square rack//9: Kähler Hammershøi termokop//10: Louise Roe bakke//11: Broste Copenhagen stentøj

ØNSKER TIL BADEVÆRELSET

ønsker badeværelse12: Aytm circus round mirror//13: Normann Copenhagen Flip mirror//14: By lassen frame//15: Nomess Copenhagen soap dispenser//16: Hay håndklæder//17: Ferm Living toiletpapirs holder//18: Gubi Spejl//19: Louise Roe håndklæder//20: Nur bakke//21: Kähler Bellino//22: Vipp pedalspand

ØNSKER TIL SOVEVÆRELSET

Ønsker soveværelse

23: Ferm Living tæppe//24: Normann Copenhagen cube sengetøj//25: New Works Karl Johan Black Marquina lampe//26:Hay megadot sengetæppe//27: Luckyboysunday pude//28: Nicholas Oldroyd Spejl//29: Ferm Living pude//30: Ferm Living rund hylde//31: Hay gulvtæppe//32: Milk lamp//33: Hay traytable

Som I kan se så har jeg delt ønskerne op i kategorier, i dag finder I ønsker til køkkent, badeværelset og soveværelset. I de næste indlæg vil I kunne finde ønsker til stuen, kontoret, entreen, børneværelset, til vindueskarmen og meget mere.

Hvis det stod til mig, så havde jeg alle de skønne sager, som I kan se på collagerne, men så mange penge og fødselsdage har jeg heller ikke, men man kan jo altid drømme. Og det er jo lige netop det en ønskeliste handler om, at man kan få lov til at drømme sig til noget, som man så kan være heldig at få.

Se flere julegave ideer her: Hvad skal du ønske dig i julegaveSkønne julegaverJulegaver til hendeJulegaver til hamJulegaver under 100 kr., 200 kr. og 500 kr. og Julegaver til de små

Er der nogle af disse skønne sager, du kan tilføje til din ønskeliste?

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirerende Instagram profil - Ditteblog